MyBee automobilio veiklos nuoma

MyBee veiklos nuoma – lankstus ir praktiškas sprendimas 1-5 metų laikotarpiui. Nupirksime automobilį pagal Jūsų verslo poreikius ir pasirūpinsime jo priežiūra.

Kodėl MyBee veiklos nuoma?

Patys renkatės jums patinkantį automobilį ir palankiausias nuomos sąlygas: numatomą ridą, nuomos laikotarpį, papildomas paslaugas.

Į fiksuotą mėnesinę įmoką gali būti įskaičiuotos pagalbos kelyje, pakaitinio automobilio, draudimo, techninių aptarnavimų, nusidėvinčių dalių remonto, padangų keitimo ir jų saugojimo išlaidos.

Turime ką pasiūlyti visiems poreikiams – nuo ekonomiškų miesto iki talpių komercinių automobilių modelių.

Pasibaigus veiklos nuomai, galite pasirinkti – grąžinti automobilį, pratęsti sutartį arba jį įsigyti.

Mumis pasitiki:

Ieškote automobilio verslui?

Užpildykite formą ir gaukite pasiūlymą dar šiandien.

    Siųsdami pranešimą sutinkate su   Privatumo politika

    Ačiū, Jūsų paraišką gavome.

    Artimiausiu metu su jumis susisieks mūsų konsultantas.

    Dažniausiai užduodami klausimai

    Ar MyBee automobilį gali prenumeruoti juridiniai asmenys?

    Taip. Tereikia užpildyti interneto puslapyje verslo klientams skirtą formą ir su Jumis susisieks MyBee komanda. Gavę mūsų pasiūlymą ir nusprendę, kokio automobilio Jums reikia, susikurkite MyBee verslo paskyrą ir patvirtinkite savo pasirinkimą.

    Ar galiu užsiprenumeruoti MyBee automobilį, jei turiu finansinių įsipareigojimų ir ar turiu turėti gerą kredito reitingą?

    MyBee netikrina kliento kredito istorijos ir kredito įsipareigojimų, tačiau pasilieka teisę paslaugos klientui nesuteikti.

    Ar galima prenumeratos laikotarpiu pakeisti prenumeruojamą MyBee automobilį į kitą?

    > Norint pasikeisti automobilį prenumeratos laikotarpiu, reikia nutraukti esamą prenumeratą pagal sutartyje numatytas sąlygas. Naujai išsirinktam automobiliui bus sudaroma nauja sutartis. Norėdami pakeisti automobilį, susisiekite su MyBee komanda el. paštu info@mybee.lt arba telefonu +370 700 77 024. Mus pasiekti galite darbo dienomis nuo 8 iki 18 val.

    Kuo skiriasi MyBee veiklos nuoma ir ilgalaikė automobilių nuoma?

    Pagrindinis MyBee automobilių veiklos nuomos privalumas – galimybė rinktis ne tik iš MyBee parke esančių paruoštų automobilių, tačiau taip pat susikomplektuoti ir užsisakyti norimą automobilį tiesiai iš gamintojo atstovybės bei gauti automobilio pristatymą pagal poreikį, pavyzdžiui, po 6 mėn. ar net po metų. Automobilių veiklos nuoma taip pat išsiskiria ilgesniais nuomos terminais – nuo 24 mėn. iki 60 mėn.